Home»Muzika»KAD PORASTEM BIĆU EXIT… Tri dana Revolution festivala u Temišvaru

KAD PORASTEM BIĆU EXIT… Tri dana Revolution festivala u Temišvaru

3
Shares
Pinterest Google+

Zagrevanje za EXIT počinje na trećem REVOLUTION festivalu od 1. do 3. juna u Temišvaru. Posle prošlogodišnjeg izdanja, koje je okupilo više od 15 000 posetilaca u Muzej sela, festival ove godine nudi jedan dan dodatno, sa dvadesetčetvoročasovnim programom.

Novi format festivala će uključivati radionice za sve uzraste, zonu za igranje dece i odraslih, panele, cirkuske predstave, afterpartije…

Photo: Promo
Photo: Promo

Dvadeset i pet izvođača su već potvrdili svoj nastup na više od sedam stejdževa i zona. Rudimental (DJ set) i Sigala, metal ikone Eluveitie, Dubioza kolektiv i legendarni DJ Dubfire i Lee Burridge predvodiće  line up festivala.

Ostali rumunski i regionalni bendovi koji će takođe nastupati su Macanache si The Putreds, Alternosfera, Suie Paparude, BAB, All Friends Band, itd.

Elektronska muzika će biti zastupljena na četiri bine i zone, počevši od Music Guru mejn stejdža koji će ugostiti fenomenalni Rudimental (DJ set) i Sigalin izvanredan karnevalski šou.

Partneri Revolution festivala, čuveni rumunski festival elektronske muzike Sunwaves će se predstaviti sa svojim rezidentima Premiesku live, Priku, Mahony, Dobrikan i mnogi drugi koji će uskoro biti objavljeni.

Dubioza kolektiv/ Photo: Facebook @dubioza
Dubioza kolektiv/ Photo: Facebook @dubioza

Za ljubitelje Drum’n’Bass zvuka tu je LTJ Bukem kome će se pridružiti britanski duo Delta Heavy. Rumunski dvojac Gojira & Planet H će dovesti Music Guru mejn stejdž do tačke ključanja, a DJ K – lu će nam postaviti potpuno novu muzičku perspektivu.

Rejv će biti nastavljen na Gaia Trance zoni a jungle mania se nastavlja na Drum’n’Bass stejdžu.

Continental Drifts, u saradnji sa Revolution festivalom vam predstaviće zonu LUNATICA Revolucionarni Grad – opština ludila, različitih umetničkih zona, dnevnih i nocnih cirkuskih predstava.

Lunatica će imati čak četiri muzičke bine, Zion love rege zonu koja tradicionalno donosi najpozitivniju energiju na festivalu, Cubalkan, gde će posetioci imati priliku da osete pravo srce Kube i da uživaju u energičnim latino rigtmovima do ranih jutarnjih časova, Scart i Continental Drifts.

Early bird ulaznice se nalaze u prodaji od 27. marta na svim prodajnim mestima Gigs Tix mreze kao i na sajtu www.gigstix.com, po ceni od 2199 dinara.

Previous post

KAD SU I FOTKE ROKENROL... Pogledajte galeriju fotografija sa prvog Book&Roll Open Day

Next post

The Frajle snimile spot u Zagrebu... a mi imamo foto galeriju sa seta

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *