Home»Muzika»Šta to novo sprema Lordi?

Šta to novo sprema Lordi?

4
Shares
Pinterest Google+
Lorde/ Photo: Instagram @lordemusic
Lorde/ Photo: Instagram @lordemusic

Proteklih nekoliko meseci kružile su glasine da mlada pevačica Lordi uveliko sprema drugi studijski album koji bi trebalo da bude objavljen u martu ove godine.

Sada je zvanično potvrđeno da će Lordi 11. marta biti muzički gost Saturday Night Live emisije, koju će voditi glumica Skarlet Johanson.

lordi 1

Nastup u emisiji biće njen lajv povratak, a pevačica je nedavno objavila i da će ove godine prvi put nastupati na nekom muzičkom festivalu.

Lordi/ Photo: Facebook @lordemusic
Lordi/ Photo: Facebook @lordemusic

Lordi je svoj debi album “Pure Heroine” objavila  još 2013. godine. Od tada je snimila nove pesme za potrebe filma “Hunger Games”, radila sa bendom Disclosure na pesmi “Magntes” i nastupila na dodeli BRIT nagrada 2016. u čast preminulom Dejvidu Bouviju.

Pevačica je u novembru prošle godine zaintrigirala javnost i svoje fanove emotivnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk, u kojoj se dotakla svog starenja, svoje prošlosti i budućnosti.

– Više nisam dete i sve sam više sigurna da ću se u jednom trenutku ipak pomiriti sa čudnovatnošću balona ispunjenih helijumom. Snimanje albuma “Pure Heroin” je bio moj način da sačuvam “slavu” svojih tinejdžerskih dana, da imam osiguranje da taj deo mene nikada neće umreti, već da će nastaviti da živi kroz moju muziku. Što se novog albuma tiče… pa, on je simbol onoga što me čeka u budućnosti – napisala je i nastavila – Veoma se teško suzdržavam da ne otkrijem sve detalje o projektu – volela bih da možete da vidite kaver za album, da vas obaspem tekstovima pesama (najboljih koje sam u životu napisala), da možemo da “opipamo” robu, da imam lajv nastupe. .. Jedva se suzdržavam da ne napišem ime albuma. Ipak, potrebno je još malo vremena i rada na ovom projektu da bi dostigao svoj pun potencijal. Moraćete da se strpite. Veliki dan nije sutra, čak ni u toku sledećeg meseca, ali biće uskoro. Znam da me razumete.

I.N./Izvor: nme.com

Previous post

Neno Belan i Fiumensi 11. marta u Mikseru. Za zagrevanje zadužen bend PSI

Next post

JAZZ PRAZNIK: CHICK COREA ELEKTRIC BAND U KOMBANK ARENI 1. JULA

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *