Home»Pulse»Puls grada»Neno Belan i Fiumensi 11. marta u Mikseru. Za zagrevanje zadužen bend PSI

Neno Belan i Fiumensi 11. marta u Mikseru. Za zagrevanje zadužen bend PSI

4
Shares
Pinterest Google+

Neno Belan i njegov bend Fiumens nastupiće 11. marta u Mikser Hausu od 21:00 časa. Za zagrevanje su zaduženi specijalni gosti – beogradski bend PSI.  

Neno Belan i Fiumens/ Photo: Promo
Neno Belan i Fiumens/ Photo: Promo

Nekadašnji frontmen popularnog splitskog sastava Đavoli koji je za kratko vreme postigao veliki uspeh na području bivše Jugoslavije i ostavio hitove kakvi su “Bambina”, “Stojin na kantunu”, “Pričaj mi o ljubavi”, “Dugo toplo ljeto”, Neno Belan uspesno je nastavio solo karijeru.

Neno Belan/ Photo: Promo
Neno Belan/ Photo: Promo

I pored određene diskografske pauze, Belan je sa pratećim bendom Fiumens, poslednjih godina izuzetno aktivan i redovno drži koncerte širom regiona puneći sve prostore u kojima nastupa.

Poznat po specifičnom izrazu, Neno Belan je ostao veran rokenrol zvuku ’50-ih i ’60-ih godina dvadesetog veka i njegova muzika je pod direktnim uticajem bendova “The Beatles” ili “The Beach Boys”.

PSI/ Photo: Facebook @psi.bgd
PSI/ Photo: Facebook @psi.bgd

PSI je novi psychobilly-gothabilly bend na domaćoj sceni nastao krajem 2016, ali postavu čine muzičari koji su već dugo godina prisutni na sceni: Saša Jovanović (Grandpa Candys aka Čikine Bombone), Dane Ćeranić (Issues of Life, Lucky Marcell & The Ramblin’ Three) i Marjan Terzić  (S.U.S., 888, Potres, Antifrizz).

Ulaznice za koncert Nena Belana mogu se naći u Mixer Hausu, Felix Shopu i svim prodajnim mestima Gigstix-a.

Previous post

I Oskara je dobio... "La la land"... Ne, ne ne! Pobednik je "Moonlight"...

Next post

Šta to novo sprema Lordi?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *