Home»Muzika»Parov Stelar objavio dve nove pesme… Imamo mesec i po dana da ih naučimo do koncerta

Parov Stelar objavio dve nove pesme… Imamo mesec i po dana da ih naučimo do koncerta

3
Shares
Pinterest Google+
Parov Stelar/ Photo: Facebook @parovstelar
Parov Stelar/ Photo: Facebook @parovstelar

Kralj elektro svinga Parov Stelar koji će 8. aprila održati koncert u Hali sportova, objavio je dve nove pesme “Step Two” i “The Burning Spider” koje će se naći na njegovom najnovijem albumu.

Parov Stelar/ Photo: Promo
Parov Stelar/ Photo: Promo

Pesmu “Step Two”, Stelar je snimio sa svojom suprugom. Lilja Blum je multitalentovana umetnica, pevačica, dizajnerka i slikarka koja je do sada imala nekoliko samostalnih izložba. Sa Stelarom je počela saradnju 2007. godine i od tada mu je muza i glavni vokal.

Muzika Parova Stelara biće deo ovogodišnje ceremonije dodele Oskara. Pesma “Booty Swing” nalazi se u filmu “Florence Foster Jenkins” koji je nominovan u više kategorija uključujući i onu za najbolju žensku glumicu (Meril Strip).

Najnovija turneja Parova Stelara “The Burning Spider Tour” u okviru koje će nastupiti i u Beogradu 8. aprila počinje iz Australije a zatim ide preko najvećih evropskih festivala.

Kreator muzičkog pravca “Electro Swinga”, Parov Stelar sa svojim bendom konstantno nastupa širom sveta a sasvim je sigurno da će u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike.

Ulaznice za koncert Parova Stelara mogu se kupiti  na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova eventim.rs i scnovibeograd.rs.

Previous post

ODREPOVAO ISTORIJU: Džej Zi prvi reper u Kućni slavnih autora

Next post

ROKENROL NA ČUDESNIM CRNO-BELIM FOTKAMA... i ne samo to...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *