Home»Pulse»Puls grada»Najluđi poljski bend The Freeborn Brothers stiže u Elektropionir

Najluđi poljski bend The Freeborn Brothers stiže u Elektropionir

6
Shares
Pinterest Google+
Freeborn Brothers / Photo: Marcin Kurzawski
Freeborn Brothers / Photo: Marcin Kurzawski

The Freeborn Brothers, najbolji i najluđi poljski bend nastupiće 3. februara u Elektropioniru u 21:00 čas.  Njihovu muziku je teško opisati jer je toliko žanrovski raznolika, jedinstvena i posebna.

Poljski muzički kritičari ih nazivaju poljskim Gogoll Bordelom. Znači pakleni world music sa primesama panka, bluza i roka.

Njihovi živi nastupi su mešavina ludog pozorišta, cirkusa i beskrajne enegrije. Svaki put su drugačiji tako da ih možete gledati hiljadu puta i opet vam neće biti dosadno.

The Freeborn Brothers su Niko, Met i novi član benda – Kris. Spojila ih je ljubav prema muzici, sceni, živim nastupima i zabavljanju publike.

Freeborn Brothers / Photo: Facebook @freebornbrothers
Freeborn Brothers / Photo: Facebook @freebornbrothers

Tokom 2014. godine imali su oko 200 nastupa u više od 14 zemalja, a 2015. išli su na turneje po Brazilu, Americi i Evropi.

Bend je snimio dva albuma. Prvi “Two Man Orchestra” objavljen je u oktobru 2013. i na njemu su hitovi “Rolling and Rolling”, “Poor Widow” poznat i kao “Black Burrito Song” i sablasni valcer “The Night I Die”.

Drugi album “Gypsy Hobo Trash Grass” je odredio muzički pravac benda, a pesme “I See It In Your Eyes”, “Down to Hell” i “Road Ends on Forever” su savršeni dokaz da su izabrali pravi put i da su izgradili sopstveni, specifičan i prepoznatljiv zvuk.

Koncert benda Karta u predprodaji 600 dinara, na dan koncerta 800 dinara. Kartu možete kupiti u kafeu Brod i kafeu Zaokret u Cetinjskoj.

 

Previous post

Svetska premijera u Srbiji: The Beatles spektakl "Remember Yesterday" 19. aprila u Hali sportova

Next post

Orthodox Celts snimili animirani spot za pesmu "I Wish You The Very Worst"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *