Home»Muzika»E-PLAY u Parobrodu predstavili novi singl

E-PLAY u Parobrodu predstavili novi singl

3
Shares
Pinterest Google+
E-play/Photo: Nebojša Babić
E-play/Photo: Nebojša Babić

Bend E-play predstavio je u četvrtak, 22. decembra, svoj novi singl “Da budemo samo dobro”, kao najavu početka rada ne petom studijskom albumu.

Na druženju u UK Parobrod bend je otkrio da je produkcijska palica ovog puta povrena Voji Aralici, kao i nekoliko zanimljivih detalja sa snimanja spota sa numeru kojom najavljuju album.

E-play/Promo
E-play/Promo

– Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo I nismo hteli da izgubimo energiju I kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju – kažu iz benda.

– Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugačije. Ideju smo dugo osmišljavali i proces pripreme je bio veoma važan i dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da su se trud i smrzavanje definitivno isplatili. Video rad potpisuje Milan Radojčić, sa kojim već duže vreme savršeno saradjujemo – rekla je frontmen benda Maja Cvetković na promociji u Parobrodu.

HL

Previous post

ČORBA SE ČUJE I BEZ STRUJE: Bora i ekipa održali sjajan akustični koncert u Ljubljani

Next post

Klavijature, gitara i bubnjevi… Tu je sve što treba za dobru svirku u Kragujevcu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *