Home»Muzika»Otišla trećina EXIT kapaciteta: Ulaznice razgrabilo 17.000 najbržih fanova!

Otišla trećina EXIT kapaciteta: Ulaznice razgrabilo 17.000 najbržih fanova!

5
Shares
Pinterest Google+

U centru Novog Sada 7. decembra je i zvanično pokrenuto EXIT Leto ljubavi 2017. Tačno u podne, počela je globalna prodaja ulaznica za EXIT, a za manje od dva sata širom planete putem onlajn prodaje planulo je prvih 17.000 ulaznica, čime je ne samo oboren prošlogodišnji rekord, već i dostignuta prva trećina dnevnog kapaciteta.

Istovremeno, na glavni gradski trg izašla je grupa mladih sa transparentima mira i ljubavi, deleći cveće svojim sugrađanima. Tu je bio i kombi EXIT Avanture, obojen u duhu izvornog Leta ljubavi iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.

Iz kombija su se mogle čuti Lenonova “Give Peace a Chance” i Dilanova “Times They Are A Changing” dok se povorka mladih kretala prema “Pariskom magazinu”, gde se već od ranih jutarnjih časova okupio veliki broj fanova u redu za prve EXIT ulaznice. Njima su mladi glumci i pevači novosadske Akademije umetnosti izveli scenu iz filma “Kosa” i otpevali uz ples numere “Aquarius” i “I Got Life”, posle čega je usledila žurka uz miks stare i nove muzike.

EXIT/ Photo: Promo
EXIT/ Photo: Promo

Najbrži fanovi, koji su čekali u redu već od 8 časova, dobili su na poklon prve EXIT Summer of Love 2017 majice, cegere, bedževe, postere i EXIT magične kartice, a ostvarili su i pravo na poklon cenu ulaznice za EXIT sa uštedom od čak 65%.

Najpovoljnije ulaznice po poklon ceni od 5.990 dinara već su rasprodate i trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica po novoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara, sa 60% popusta u odnosu na finalnu cenu za EXIT festival. Ulaznice se prodaju putem sajta www.exitfest.org, i putem prodajne mreže Gigs Tix.

EXIT festival biće održan od 6. do 9. jula 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog “Leta ljubavi 1967”, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.

EXIT, kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promene, na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog veka, kao što su Woodstock, Monterey… i da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svetu potrebnije više nego ikad.

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je EXIT poznat na svetskoj festivalskoj sceni. 

EXIT/ Photo: Promo
EXIT/ Photo: Promo
Previous post

"Danas će se desiti nešto lepo" novi singl i spot Obojenog programa

Next post

Novi trejler za film "Pedeset nijansi – mračnije"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *