Home»Muzika»Homeland»Luke Black: video “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu

Luke Black: video “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu

12
Shares
Pinterest Google+
Luke Black/ Photo: VASSO
Luke Black/ Photo: VASSO

Posle uspešne kineske turneje, saradnje na Venzinom singlu “Seek & Hide” i nekoliko nastupa u Italiji, Luke Black predstavlja video za “Demons” u Lil Taty i ZojaB remiksu.

Pesma “Demons” je savremeni pop hit u kome Luke Black kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal.

omot-luke

Pored kombinacije različitih žanrova karakteristične za Lil Tatya, na remiksu se čuje i vokal pevačice benda Lira Vega – Zoje Borovčanin.

Za spot je zaslužan Vasilije Vujović (VASSO), mladi fotograf iz Subotice koji stoji i iza spotova za “D-Generation” i “Demons”, ali i iza #neoslavic i “Thorns EP” promo fotografija.

Lil Taty je beogradski producent i DJ naklonjen različitim žanrovima – lako spaja R&B i UK Dub kao i tehno sa oldskul repom. Osnivač je serijala klupskih žurki u Beogradu – MURK, koji otkriva i promoviše novu autorsku muziku aktuelnih producenata, distinktivnog stila, specifičnog ukusa i izvrsne tehničke veštine.

“Demons” remiks je rađen u saradnji sa pevačicom ZojomB (Zoja Borovčanin) koja je na muzičkoj sceni Beograda aktivna još od ranih devedestih godina. Član je alternativnog teatra “Pozorište šešira” kao i nekoliko beogradskih alternativnih muzičkih grupa, a od 1998. godine nastupa u bendu Lira Vega.

Previous post

FAF na Bis: Zakazane nove projekcije

Next post

"Petar Pan" sve pobedio... Završeni Susreti lutkarskih pozorišta Srbije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *