Home»Muzika»2CELLOS: I posle Fredija “The Show Must Go On”

2CELLOS: I posle Fredija “The Show Must Go On”

8
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Energičnom i emotivnom obradom legendarnog hita “The Show Must Go On”, Luka i Stjepan iz 2CELLOS su odali počast harizmatičnom frontmenu grupe Queen, Frediju Merkjuriju.

– Napokon je došla na red i pesma grupe Queen. Oduvek smo hteli to da napravimo, a obeležavanje 25. godišnjice od smrti Fredija bila je savršena prilika da mu napokon odamo počast. Nije bilo lako jer su njihovi aranžmani zahtevni, ali trudili smo se da je na naš način prenesemo publici – rekao je Stjepan Hauzer

Spot je snimljen u zagrebačkom pozorištu Trešnja, obiluje atraktivnim, apokaliptičnim vizuenim efektima, a režirao ga je Zdenko Bašić.

Po završetku snimanja, Luka i Stjepan su otputovali u Australiju gde završavaju ovogodišnju, više nego uspešnu turneju. U februaru sledeće godine objavljuju novi album za Sony Masterworks/Menart. To će biti četvrti studijski album na kom će biti obrade poznatih filmskih tema.

Premijera albuma će biti u Beogradu, 25.marta u Kombank Areni. Karte za taj spektakl su već u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1.300 do 3.100 dinara.

Previous post

Iz Pule je, ne može da bude loše... Debi album benda NLV

Next post

Funkier than New York...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *