Home»Pulse»Najave»STEREO BANANA DRMA VRAČAR: Niški “Trainspoting” u Božidarcu

STEREO BANANA DRMA VRAČAR: Niški “Trainspoting” u Božidarcu

5
Shares
Pinterest Google+
Stereo Banana/Promo
Stereo Banana/Promo

“Prvi put drmamo Vračar! Ovo je poseban nastup i svakako specijalna prilika za sve vas, jer po prvi put nastupamo sa trubačem, a to smo jarko želeli godinama unazad. Naš prepoznatljivi izraz će upotpuniti i dva vrhunska disk džokeja, Darkinjo i Tjamil. Ovo je šansa koju nijedan pravi sladokusac ne sme propustiti! Mir, zdravlje, sreća, ljubav”, poručuju momci iz Stereo Banane pred veliki beogradski koncert koji će posle neverovatnog uspeha aktuelnog singla “Nemoj da znojiš tehniku” prirediti u Božidarcu 3. decembra.

Malo je onih koji nisu videli kako izgleda niška verzija “Trainspottinga” spakovana u tri minuta… Energični hip-hop dvojac Stereo Banana napravio je neverovatan uspeh spotom za pesmu “Nemoj da znojiš tehniku” koji je za kratko vreme sabrao više od 255.000 pregleda na Jutjubu i tako postao treći najgledaniji video sadržaj u našoj zemlji na najpopularnijem video servisu.

U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje mladi glumac Predrag Vasić, poznatiji kao Stanoje iz filma “Montevideo”, koji je upešno dočarao dan besposlenog “mangupa” u Nišu.

Zarazne i duhovite hitove Stereo Banane beogradska publika će konačno biti u prilici da čuje i uživo, na celovečernjem Bananinom koncertu na Vračar Rocks festivalu 3. decembra.

Podršku će im pružiti KENDI i D’n’B DJ duo Darkinjo i Tjamil.

Previous post

HRABRO, ANASTASIJA, HRABRO... Američka pevačica pozirala gola i otkrila ožiljke od dvostruke mastektomije

Next post

Kendi Dafler zatvara Nišvil 2017.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *