Home»Knjige»Mirjana Bobić Mojsilović i Laguna vam predstavljaju roman “Tvoj anđeo čuvar”

Mirjana Bobić Mojsilović i Laguna vam predstavljaju roman “Tvoj anđeo čuvar”

7
Shares
Pinterest Google+

Mirjana Bobić Mojsilović, autorka čija dela rado čitaju sve generacije, postala je ekskluzivna autorka Lagune i čitaocima će posle četiri godine, koliko je prošlo od prethodne knjige, predstaviti novi roman “Tvoj anđeo čuvar”, uzbudljivu, duhovitu i potresnu priču o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života.

Ovo je priča o uspešnoj ženi, koja ostavljena i usamljena, sreće muškarca koji će je najpre potpuno oduševiti, a zatim pokazati svoje drugo lice – posesivnost i ljubomoru. Ona mu se potpuno prepušta i pada, dok ne odluči da nešto promeni.

Mirjana Bobić Mojsilović je rođena u Beogradu u kome i danas živi i radi. Završila je Fakultet političkih nauka, odsek novinarstvo. Profesionalnu novinarsku karijeru započela je sa 19 godina. Trenutno je kolumnistkinja Večernjih novosti. Scenarista je dokumentarne serije o Bjelom dugmetu u produkciji RTS. Do sada je objavila 15 knjiga: deset romana, dve knjige drama, jednu zbirku kratkih priča, dve zbirke kolumni. Pored pisanja bavi se i slikarstvom. Imala je četiri samostalne izložbe slika u Beogradu.

Previous post

The Jesus And Mary Chain: 19 godina kasnije...

Next post

Kanje Vest se ne šali s političkim ambicijama: Svoj glas dao - pobedniku

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *