Home»Muzika»Homeland»Bvana iz Lagune i Neznani Ludaci na turneji po regionu

Bvana iz Lagune i Neznani Ludaci na turneji po regionu

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Beogradski reper Nikola Ćosić, odnosno Bvana iz Lagune, promovisaće vinil izdanje svog albuma “Čelično mudo” na mini-turneji po regionu.

Album “Čelično mudo” Bvana je objavio 1. maja ove godine za izdavačku kuću Nocturne records, koja inače izdaje albume izvođača gitarskog zvuka. Nocturne i Bvana objašnjavaju da je razlog za njihovu saradnju jednostavan – ako poslušate njegove tekstove, videćete da se kroz njih provlači jasna rokenrol filozofija, a pored toga, uživo nastupa sa bendom Neznani Ludaci.

Photo : Facebook @BvanaiNrznaniludaci
Photo : Facebook @BvanaiNrznaniludaci

Posle velikog uspeha ovog albuma koji je zamišljen kao omaž hiphop zvuku devedesetih, u prodaji će se pojaviti i duplo vinil izdanje po ceni od 2.500 dinara a moći će da se nabavi i na promotivnim nastupima širom regiona.

Album “Čelično mudo” sadrži 16 pesama, a na njemu gostuju Mikri, Struka, Smoke Mardeljano, Cyam, Šmek Dedi, Don Trialeon i Kandžija.

Za sve poznavaoce Bvaninog rada i fanove, dostupne su i Ziggi rizle sa dizajnom albuma, ograničeno izdanje koje će najbrži posetioci promocija dobiti na poklon.

Previous post

Zajednička izložba profesora Pero Art Centra

Next post

Džef Majls i Simfonijski orkestar RTS spremni za spektakl u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *