Home»Muzika»Homeland»ROĐENDANSKI ALBUM: S.A.R.S. slavi 10 godina objavljivanjem – LP ploče

ROĐENDANSKI ALBUM: S.A.R.S. slavi 10 godina objavljivanjem – LP ploče

3
Shares
Pinterest Google+

Jedan od najpoznatijih bendova na našim prostorima, beogradska grupa S.A.R.S., ove godine obeležava 10 godina svog postojanja, a za jubilarni rođendan nagrađeni su jednom od najprestižnijih muzičkih nagrada u regionu, MTV Best Adria Act, koju su osvojili 6. novembra u Roterdamu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Nagrada je došla kao odlična uvertira u obeležavanje prve decenije rada grupe, povodom koje će za izdavačke kuće Mascom Records i Južni Vetar izdati LP ploču simboličnog naziva “10”. Pored imana albuma, 10 godina postojanja simbolično je obeleženo i tako što se na ploči nalazi njihovih 10 najvećih hitova rado slušanih širom regiona.

Posebnost ovog izdanja je i to što je štampano u ograničenom tiražu od samo 250 primeraka tako da će zaista samo oni najverniji i najsrećniji imati mogućnost da u svoju muzičku kolekciju uvrste ovaj album.

Svečano uručivanje MTV nagrade i promocija rođendanske ploče održaće se u ponedeljak, 14. novembra u 16:00 časova u knjižari Akademija u Knez Mihailovoj ulici. Tom prilikom će bend potpisivati svoje novo LP izdanje, a za svoje najvernije fanove će u “unplugged” verziji izvesti i nekoliko pesama.

LUTKO, MI POBEDISMO: S.A.R.S. DOBITNICI MTV EMA NAGRADE

Previous post

VEDRANA RUDAN O POBEDI TRAMPA: Ne znam kakav je Donald, ali Klintonovci - JEBITE SE!

Next post

Donald Tramp - ambicije, ego, novac i moć na američki način

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *