Home»Muzika»Udružili se ABBA i Sajmon Fuler: Spremaju digitalno iznenađenje

Udružili se ABBA i Sajmon Fuler: Spremaju digitalno iznenađenje

1
Shares
Pinterest Google+
ABBA/ Foho: facebook@abba
ABBA/ Foho: facebook@abba

Legendarna švedska pop grupa ABBA, 30 godina od poslednjeg javnog nastupa, spremna je za “novo digitalno iskustvo” u 2018. godini. Ma šta to značilo.

Jer, osim tog sogana, sve ostalo obavijeno je velom msiterije. Ali da će biti spektakularno, u to nema sumnje. Jer, Aneta, Bjorn, Beni i i Ani-Frid na projektu đe će raditi s mogulom Sajmonom Fulerom.

– Istražujemo novi tehnološki svet, s virtualnom stvarnošću i veštačkom inteligencijom, što će nam omogućiti da stvorimo nove oblike zabave i zadovoljstva koje ranije nismo mogli ni da zamislimo – rekao je Fuler najavljujući saradnju sa čuvenom švedskom četvorkom.

Sajmon Fuler/Photo: YouTube printscreen
Sajmon Fuler/Photo: YouTube printscreen

Za 30 godina karijere Fuler je bio menadžer Eni Lenoks, Spice Girls i Ejmi Vajnhaus, engleskom fudbaleru Dejvidu Bekamu, teniseru Endiju Mareju, vozaču Formule 1 Luisu Hamiltonu, kao i pobednicima televizijskog talent-šou programa “Amerčki idol” – Keli Klarkson, Keri Andervud i Dejvidu Kukuu.

ABBA čiji su hitovi iz 70-ih i ranih 80-ih prošlog veka, kao što su “Waterloo”, “Dancing Queen” ili “Take A Chance On Me” i dalje planetarno popularni, razišli su se 1982. godine.

– Naši fanovi širom sveta stalno nas pozivaju da se ponovno okupimo i nadamo se da će stvaranje nove ABBA istorije za njih biti jednako uzbudljivo kao za mene – rekla je Aneta Lingstad.

Svi detalji o njihovom ponovnom okupljanju za ovaj projekt biće objavljeni naredne godine.

ABBA/ Foho: facebook@abba
ABBA/ Foho: facebook@abba

 

Previous post

Top 5 Headliner jesenjih pesama

Next post

Od nezaposlenog inženjera do MTV zvezde: Kako je Branko iz Užica ostvario snove

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *