Home»Muzika»Novi albumi Frenka Oušna nisu prijavljeni za Grammy nagrade, NIKO NE ZNA ZAŠTO

Novi albumi Frenka Oušna nisu prijavljeni za Grammy nagrade, NIKO NE ZNA ZAŠTO

1
Shares
Pinterest Google+

Albumi r’n’b pevača i kantautora Frenka Oušna “Blonde” i “Endless” neće se takmičiti za Grammy na idućoj dodeli nagrada, piše Billboard.

Uprkos tome što su oba albuma objavljena pre 30. septembra 2016. godine, krajnjeg roka za prijavu, izvor je za Billboard potvrdio da ni jedan ni drugi nisu prijavljeni.

“Blonde” je debitovao kao prvi na Billboardovoj listi 200 najprodavanijih albuma u SAD. Album je u prvoj nedelji prodat u 276 hiljada primeraka, što ga čini trećim najprodavanijim albumom ove godine do danas. Oušn je album izdao samostalno putem svoje diskografske kuće Boys Don’t Cry, dok se za digitalno izdanje albuma pobrinuo Apple Music.

Još uvek nije jasno da li album namerno nije prijavljen za Grammy nagrade ili je reč o propustu – kao što je možda bio slučaj prošle godine s pesmom “Hotline Bling” repera Drejka.

Predstavnik Grammyja potvrdio je da Oušnovi albumi nisu prijavljeni za nagrade, a predstavnici pevača nisu komentarisali ovaj razvoj događaja.

Da podsetimo, Oušnov prethodni album “Channel Orange” bio je nominovan za pet Grammyja na dodeli nagrada 2013. godine i je osvojio zlatni gramofon za najbolji album moderne urbane muzike. Te godine Oušn je osvojio i Grammyja u kategoriji najbolje saradnje repa i pevanja za pesmu “No Church in the Wild”.

Previous post

"IZA HORIZONTA" Otvorena izložba posvećena Lazi Ristovskom

Next post

Hajde da razgovaramo sa Jasminom Holbus u galeriji Štab

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *