Home»Muzika»Bijonse UZELA ČAK OSAM MTV NAGRADA, potpuno zasenila Rijanu

Bijonse UZELA ČAK OSAM MTV NAGRADA, potpuno zasenila Rijanu

0
Shares
Pinterest Google+

Američka pevačica Bijonse pobednica je na ceremoniji dodele Em-Ti-Vi (MTV) video muzičkih nagrada (VMA) osvojivši glavnu nagradu za video klip godine pesmom “Formation” s poslednjeg albuma

Bijonse, koja je bila favorit s 11 nominacija, imala je na početku ceremonije u nedelju uveče u Medison skver gardenu u Njujorku nastup na kojem je izvodila pesme s albuma “Lemonade” posvetivši ih žrtvama poplava u američkoj saveznoj državi Luizijani.

Pevačica (34), poznata kao Kraljica Bi (Queen B), izvela je pesme “Pray You Catch Me” i “Hold Up”, koja je dobila nagradu najboljeg video klipa ženskog izvodjača, a završila je nastup pobedničkom pesmom “Formation”.

Najbolji muški video klip osvojio je Kalvin Haris s pesmom “This is What You Came For” na kojem se pojavljuje pevačica Rijana.

Rijana (28) bila je druga zvezda večeri s nagradom Vangard za celokupni opus. Ona je nastupala posle Bijonse i izvela svoje čuvene hitove medju kojima “Work”.

MTV nagrade/Photo: mtv.com
MTV nagrade/Photo: mtv.com

Legendarni britanski muzičar Dejvid Bouvi, koji je preminuo 10. janura, bio je posthumno nominovan u četiri kategorije, a osvojio je nagradu za umetničku režiju video klipa “Black Star” sa istoimenog i poslednjeg albuma.

Britanska pevačica Adel, koja je bila nominovana u osam kategorija, nije prisustvovala  ceremoniji dodele nagrada.

Previous post

Otkriveno zašto Sleš nije postao gitarista The Stone Roses

Next post

POČINJE MOSTRA, 73. filmski festival otvara komedija "La la Land"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *